ICG  

Accounting System of Scientific Activity (ASSA)

      

Anzhela Chistyakova

Department: Sector of Grain Quality Genetics
Position: Senior Research Assistant
Room: 5111, к.20 СГК
Work phone: +7 (383) 363-49-63*5111


Publications

2017 Properties of grain, flour and dough in bread wheat lines with Aegilops markgrafii introgressions
L.V. Shchukina, T.A. Pshenichnikova, A.K. Chistyakova, E.K. Khlestkina, A. Börner
[CEREAL RES COMMUN]
Создание нового для мягкой пшеницы генотипа – носителя двух локусов мягкозерности эндосперма
А.В. Симонов, А.К. Чистякова, Е.В. Морозова, Л.В. Щукина, А. Бёрнер, Т.А. Пшеничникова.
[Вавиловский журнал генетики и селекции]
2016 A comparative study of grain and flour quality parameters among Russian bread wheat cultivars developed in different historical periods and their association with certain molecular markers
Морозова Е.В., Пшеничникова Т.А., Симонов А.В., Щукина Л.В., Чистякова А.К., Хлёсткина Е.К.
[European Cereals Genetics Co-operative Newsletter 2016]
2015 Chapter 32 Enlargement of the Genetic Diversity for Grain Quality in Bread Wheat Through Alien Introgression
Tatyana A. Pshenichnikova , Alexander V. Simonov , Ludmila V. Shchukina , Evgeniya V. Morozova , Angela K. Chistyakova , and Andreas Börner
[Advances in Wheat Genetics: From Genome to Field]
2010 Effect of arabinogalactan isolated from siberian larch on the baking value of soft wheat flour and bread quality
M.F. Ermakova, A.K. Chistyakova, L.V. Shchukina, T.A. Pshenichnikova, E.N. Medvedeva, N.A. Neverova, L.A. Belovezhets, V.A. Babkin
[Russian Journal of Bioorganic Chemistry]
Effect of аrabinogalactan isolated from siberian larch on the baking value of soft wheat flour and bread quality.
M. F. Ermakova, A. K. Chistyakova, L. V. Shchukina, T. A. Pshenichnikova, E. N. Medvedeva, N. A. Neverova, L. A. Belovezhets, V. A. Babkin
[Russian Journal of Bioorganic Chemistry]
The effects on grain endosperm structure of an introgression from Aegilops speltoides Tausch. into chromosome 5A of bread wheat
T.A. Pshenichnikova, A.V. Simonov, M.F. Ermakova, A.K. Chistyakova, L.V. Shchukina, E.V. Morozova
[EUPHYTICA]
Качество зерна у почти изогенных линий мягкой пшеницы сорта Саратовская 29
Арбузова В.С., Ефремова Т.Т., Ермакова М.Ф., Чистякова А.К.
[Сибирский вестник сельскохозяйственной науки]
2009 Влияние арабиногалактана, выделенного из древесины лиственницы сибирской, на хлебопекарные достоинства муки мягкой пшеницы и качество хлеба
М.Ф. Ермакова, А.К. Чистякова, Л.В. Щукина, Т.А. Пшеничникова, Е.Н. Медведева, Н.А. Неверова, Л.А. Беловежец, В.А. Бабкин.
[Химия растительного сырья]
2007 GSH-dependent proteindisulfide oxidoreductase of wheat grain: activity in maturing wheat kernels and relationship with rheological properties of dough
S Osipova A Permyakov T Mitrofanova V Trufanov M Ermakova A Chistyakova T Pshenichnikova
[CEREAL RES COMMUN]
Технологические качества зерна и муки у линиий мягкой пшеницы с интрогрессией от Aegilops speltoides Tausch
Т.А. Пшеничникова, М.Ф. Ермакова, А.К. Чистякова, Л.В. Щукина, И.Ф. Лапочкина
[Сельскохозяйственная биология]
2006 Молекулярное картирование локусов связанных с показателями качества зерна мягкой пшеницы
ТА Пшеничникова МФ Ермакова АК Чистякова ЛВ Щукина А.Бернер М Редер
[Сельскохозяйственная биология]
© 2010-2018 ICG SB RAS. All rights reserved.